PLAŽE

U Kukljici možete koristiti četiri plaže. To su kamenita plaža Zelena Punta i tri pješčane plaže: Sabuša, Mala Sabuša i Kostanj. Plaža Zelena Punta je u neposrednoj blizini naših apartmana (50 m), dok se do ostalih plaža može doći za 20 do 30 minuta laganog hoda.


PLAŽA ZELENA PUNTA

Ova plaža se nalazi uz turističko naselje “Zelena Punta”. To je kamenito betonska plaža uz koju je gusta borova šuma. Pored kupanja možete se rekreirati igrajući stolni tenis ili mini golf u hladu borove šume. Na plaži se iznajmljuju sandoline i pedoline. Početak plaže je uz naše apartmane, tako da ugodnim hodom kroz hladovinu borove šume možete doći do mjesta koje Vama odgovara.

PLAŽA SABUŠA

Ova plaža se nalazi na zapadnoj obali otoka. Obala plaže je uređena tako da je pogodna za sunčanje i šetnju dok je u moru pijesak. Dubina mora je mala pa je plaža pogodna za kupanje male djece kao i za razne igre i zabave na moru . Do plaže se može doći za oko 20 minuta laganog hoda od naših apartmana ili ako imate brod, morem vožnjom oko otoka.

PLAŽA MALA SABUŠA

I ova plaža se nalazi na zapadnoj obali otoka. Do nje se može doći za oko 10 minuta hoda uz obalu od plaže Sabuša. Ovo je pješčana plaža koja zbog svoga položaja nema veliki broj kupača pa je zbog toga pogodna za one koje žele mirno mjesto za kupanje i sunčanje.

PLAŽA KOSTANJ

Plaža Kostanj se nalazi sjeverno od Kukljice. Do nje se može doći za oko 15 minuta hoda uz obalu od naših apartmana. Ovo je pješčana plaža koja se nalazi uz gustu šumu. I ova plaža je pogodna za kupanje i igru male djece zbog plitkog mora. Uz plažu “Kostanj” se nalazi najstarija crkva u Kukljici iz 13 stoljeća.